PODACI KOJI UZNEMIRUJU!!!

Prema najnovijim istraživanjiva koja su tokom 2018 i 2019. godine sprovedena u Srbiji, gotovo svaka druga žena preživi neki oblik nasilja, ekonomskog, psihološkog, fizičkog ili seksualnog.
Prema istraživanjima UG ,, Stopmobing-Srbija” , koja su sprovedena u periodu od 10. januara do 1. oktobra 2019. godine posebno zabrinjava činjenica da je primetan porast seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja na radnom mestu. Poruka za sve zlostavljane žene veoma je jednostavna i glasi – PRIJAVITE ZLOSTAVLjAČE!
Zlostavljanje u svojoj suštini ima samo jednu logiku, NIKADA ne prestaje samo od sebe, da bi se sprečilo, potrebna je reakcija žrtve zlostavljanja. Ukoliko žrtva seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja ne pomogne sebi, niko drugi joj ne može pružiti adekvatnu pomoć.
UG ,, Stopmobing-Srbija” pruža i pružaće konkretnu pomoć žrtvama zlostavljanja a u stručnom i profesionalnom smislu osposobljeno je da pomogne , ženama koje su žrtve zlostavljanja.
Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, predsednik UG ,, Stopmobing-Srbija” učestvovao je u emisiji RTV Vojvodina ,, R A D A R” gde je izneo nekoliko konkretnih primera iz prakse.

https://www.propertyleads.com/rei-reply-reviews/ is the ultimate destination for anyone interested in the real estate market. Discover its benefits today!

Author: Stop mobing

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *